luni, 22 februarie 2010

CONCURS DE MARTISOR





Pentru a participa la acest concurs trebuie sa te urmaresti acest blog( adica sa te inscrii)si sa lasi un comentariu referitor la cel mai frumos martisor primit.
Premiul consta intr-un martisor handmade facut cu multa dragoste, la alegere din cele afisate, pentru o persoana speciala. Tinand cont ca mai e numai o saptamana pana la 1 martie castigatorul va fi afisat pe 28 februarie.

9 comentarii:

  1. cel mai frumos martisor l-am primit de la bunica mea , care a realizat o floare crosetata , iar in mijloc initiala mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. uite o idee buna. ar fi super daca ai avea o poza

    RăspundețiȘtergere
  3. cel mai frumos martisor l-am primit de la parintii mei...o inimiora superba de aur care o port mereu cu mine pentru ca dragostea lor sa ma ocroteasca oriunde merg.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai frumos martisor pe care l-am primit a fost de la parintii mei! A fost acum cativa ani cand eu eram in spital , fusesem operata in data de 28 Februarie......si eram pur si simplu singura! De 1 Martie parintii mei au venit in vizita si mi-au dat un martisor foarte frumos , a fost ceva simplu.....dar a contat foarte mult pentru mine in acele momente!

    RăspundețiȘtergere
  5. Castigatoarea este mmada. Felicitari si asteptam un mail de la tine cu datele de contact.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hey ma bucur foarte mult ca am castigat:d....doar ca eu nu am gasit o adresa de e-mail la care va pot contacta:d...Mi-o puteti da va rog?

    RăspundețiȘtergere