luni, 12 iulie 2010

CUMPARATURI IN MOD PLACUT

De cele mai multe ori timpul nu ne permite sa alergam prin magazine in cautarea celor mai trandy lucruri si de aceea avem acum posibilitate prin intermediul acestui blog sa vizitam nu unul ci chiar mai multe magazine on line care va pun la dispozitie aceleasi produse ca in magazinele reale.Nu este nevoie decat sa stati in fata unui PC sa dati un click si produsul dorit pleaca catre dumneavoastra. Desi e tentant sa credeti ca produsele vor costa mai mult din cauza transportului tin sa va contrazic. Exista diferite promotii pe care va invit sa le descoperiti singuri.
Cele mai cautate magazine online intr-un singur site. Va invit sa vizitati magazinele si sa alegeti ceea ce va reprezinta. Plus articole si sfaturi utile pe care orice femeie ar trebui sa le stie. Shopping placut!

http://cosmetice-parfumerie-bijuterii.blogspot.com/

SIGHISOARA DESTINATIA IDEALA

Sighisoara este al doilea oras ca marime din judetul Mures si are o traditie de existenta veche de peste 800 de ani. Tinand cont de aceste lucruri nu cred ca exista un loc mai potrivit pentru a merge intr-un un wekeend impreuna cu partenerul, mai ales daca vrei sa scapi de stresul cotidian. Despre noi pot sa spun ca suntem un cuplu iubitor de calatorii iar vestea ca vom merge la Sighisoara nu putea decat sa ne bucure enorm. Inca de la aflarea vestii am inceput sa ne facem planuri, sa cautam informatii despre locatie pentru a vizita cat mai multe in aceste 2 zile. Pe langa superba cetate, un alt lucru care ne-a incantat a fost pensiunea la care ne-am cazat aceasta fiind situata undeva pe o strada ingusta si romantica chiar in centrul cetatii, avand camere amenajate in concordanta cu locatia, noi fiind cazati in in “ CAMERA MEDIEVALA “ , ce surprinde stilul sobru al interioarelor caselor nobilimii din Valahia medievala...
Binenteles ca au existat facilitati legate de manacarea care putea servita de asemenea intr-o locatie superba cu un nume sugestiv “ Casa Vlad Dracul ”. Cele doua zile petrecute acolo au fost prilej de relaxare dar si de uimire, descoperind pe parcus foarte multe locatii interesante, cu o istorie veche, care merita vizitate cu siguranta de toti romanii si numai. Printe obiectivele turistice vizitate se gasesc: Turnul tabacarilor, Turnul cu ceas, Turnul fierarilor, Turnul macelarilor, Turnul cositorarilor, Turnul fangherilor, Biserica din deal, Casa cu cerb, Casa venetiana, Scara acoperita.....
Desi in mare parte aceste lucruri te atrag nu poti face abstractie de localurile care te imbie sa servesti o cafea...terasele avand o priveliste pe care rar o poti intalni. De mentionat ca atmosfera cetatii este una plina de calm si relaxare ceea ce in zilele noastre toata lumea cauta. Asa ca daca nu v-ati convins din cele scrise de mine va rog sa meregeti sa vizitati acest oras si nu veti regreta cu siguranta. Una peste alta a fost una din cele mai frumoase wekenduri petrecute de mine si prietenul meu mai ales ca Sighisoara este un loc foarte special pentru noi si ne-a facut mare placere reintoarcerea in acele locuri.

Oferte litoral

Concurs